Путін не проти швидкого завершення війни за сценарієм Трампа

Кремль серйозно ставиться до готовності кандидата в президенти США Дональда Трампа в стислі терміни завершити війну в Україні. Про це заявив російський диктатор Володимир Путін, повідомляє «Інтерфакс».

Очільник Кремля відзначив, що йому не відомі деталі пропозиції американського політика.

«Те, що пан Трамп як кандидат у президенти заявляє про те, що він готовий і хоче зупинити війну в Україні, ми до цього ставимося цілком серйозно», – наголосив Володимир Путін.

Він додав, що ключовим питанням є конкретний зміст пропозицій.

Російський диктатор переконаний, що лідер республіканців щирий у своїх ініціативах щодо швидкого завершення війни в Україні.

Відзначимо, що Дональд Трамп неодноразово заявляв, що якби був президентом США, то швидко б встановив мир в Україні. В одному зі своїх інтерв’ю він сказав, що йому б на це вистачило 24 години. При цьому він жодного разу публічно не пояснив, в який спосіб планує це зробити.

Своєю чергою, президент України Володимир Зеленський заявив, що Трамп має показати свій план завершення розв’язаної Росією війни, якщо він в нього є.

За інформацією Politico, лідер республіканців наразі розмірковує над сценарієм примирення Києва та Москви, за яким Україна віддає РФ частину своїх територій і назавжди забуває про вступ до НАТО.

Натомість в Офісі президента, заявили, що Київ не піде на територіальні поступки заради припинення війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *