Байден вважає клоном Трампа кандидата у віцепрезиденти США

39-річний Джей Ді Венс, кандидат у віцепрезиденти США, який копіює погляди Дональда Трампа, фактично є клоном лідера республіканців. Про це сказав глава Білого дому Джо Байден, пише Bloomberg.

За словами президента, Джей Ді Венс є клоном Трампа в усіх питаннях.

«Я не бачу жодної різниці», – підкреслив Джо Байден.

Як зазначає видання, американський лідер, коментуючи призначення Венса кандидатом у віцепрезиденти, підкреслив, що той заграє з працюючими людьми.

«Він і Трамп хочуть підвищити податки для сімей середнього класу, одночасно домагаючись більшого зниження податків для багатих», – написав очільник Білого дому.

Як відзначає видання, демократи наразі намагаються виставити 39-річного Венса, як фігуру несамостійну, залежну від Дональда Трампа та еліти.

Повідомляється, що політик мало чим відомий американцям. На переконання журналістів, найбільш помітним вчинком Венса є його мемуари «Елегія горця» про дитинство у злиднях у штаті Огайо. Ці спогади, як пише видання, підштовхнули національну дискусію про білий робітничий клас.

Нагадаємо, 15 липня на національному з’їзді Республіканської партії у Мілуокі кандидатом на виборах президента США було висунуто Дональда Трампа. Той, своєю чергою, повідомив, що кандидатом у віцепрезиденти обрав чинного сенатора від штату Огайо Джей Ді Венса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *