Венс офіційно став кандидатом на посаду віцепрезидента США

39-річний сенатор з Огайо Джей Ді Венс у середу, 17 липня, на з’їзді республіканської партії в Мілуокі офіційно прийняв номінацію на посаду віцепрезидента від Республіканської партії. Як повідомляє The Guardian, у своїй першій промові у новому статусі політик заявив, що боротиметься за робочий клас, згадав про замах на Дональда Трампа та закликав американців до єдності.

Кандидат у віцепрезиденти розкритикував демократів, назвавши їх неефективними та такими, що втратили зв’язок із суспільством.

Він заявив, що президент Трамп є останньою, найкращою надією США на відновлення. Звертаючись до присутніх, політик згадував своє власне бідне дитинство в Огайо, і обіцяв ніколи не забувати, звідки він родом.

За словами Венса, у Білому домі він разом із Трампом щодня працюватимуть задля забезпечення можливостей робітничого класу. Однак не уточнив, що саме планують робити для втілення цього наміру.

Згадавши у своїй промові нещодавній напад на лідера республіканців, політик закликав американців об’єднатися перед обличчям насильства. Венс переконаний, що вся Америка стояла поруч з Трампом, коли той піднявся на ноги після пострілу у Пенсильванії.

Як відзначає видання, 39-річний сенатор повторив підхід експрезидента до зовнішньої політики «Америка понад усе».

«Разом ми подбаємо про те, щоб наші союзники розділили тягар забезпечення миру в усьому світі – більше ніяких безкоштовних поїздок», – заявив Джей Ді Венс.

На його переконання, майбутня президентська адміністрація на чолі з Дональдом Трампом здатна поставити громадян США на перше місце, незалежно від кольору їхньої шкіри.

«Коротше кажучи, ми зробимо Америку знову великою», – сказав кандидат у віцепрезиденти.

Про Україну політик, відомий своїми антиукраїнськими настроями, не згадав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *