Не придатний: Трамп образами відреагував на вихід Байдена з перегонів

Кандидат у президенти США Дональд Трамп, коментуючи рішення свого опонента Джо Байдена не йти на вибори, висловив сумнів, що чинному главі держави взагалі було слід балотуватися на цю посаду. Про це політик повідомив у соцмережі Truth Social, пише «Європейська правда».

На переконання лідера республіканців, Джо Байден «не годився на те, щоб балотуватися на президентську посаду». Він, як вважає Трамп, «явно не здатний виконувати свої обов’язки – і ніколи був придатний до цього».

Як відзначає видання, кандидат у президенти знову звинуватив свого суперника, що той буцімто став очільником Білого дому завдяки «неправді та фейкам».

78-річний Дональд Трамп також відзначив, що всі навколо, разом з лікарем та ЗМІ знали, що Байден не здатен бути президентом.

Нагадаємо, у неділю, 21 липня чинний глава США, 81-річний Джо Байден повідомив, що вирішив зняти свою кандидатуру з виборів президента. У зверненні до американських громадян, оприлюдненому у соцмережі Х (Twitter), він пояснив, що робить це «в інтересах своєї партії та своєї країни».

За декілька днів до цього американські ЗМІ поширили відео, в якому Джо Байден назвав умови свого виходу з президентських перегонів. За його словами, це станеться, якщо лікарі повідомлять, що в нього є проблеми зі здоров’ям.

Наступного дня у чинного президента виявили коронавірус.

Кандидатом від Демократичної партії Байден бачить віцепрезидентку, 59-річну Камалу Гарріс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *