Трамп: Зеленський повинен був не допустити війни з РФ

Фото: Дональд Трамп

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що відповідальність за початок війни в Україні лежить на Володимирові Зеленському, і назвав цей воєнний конфлікт приреченим на поразку. Про це він сказав під час онлайнінтерв’ю для PBD Podcast, повідомляє The Washington Post.

«Я вважаю Зеленського одним із найкращих торговців, яких я коли-небудь бачив. Кожного разу, коли він з’являється, ми передаємо йому $100 мільярдів», — заявив Трамп, повторивши свої попередні слова, озвучені на виборчих мітингах.

«Хто ще в історії отримував такі суми? Такого ніколи не траплялося. Однак це не означає, що я не хочу йому допомагати, бо мені дуже шкода цих людей. Проте він ніколи не повинен був дозволити цій війні розпочатися. Ця війна програшна», — наголосив експрезидент США.

Раніше повідомлялося, що Трамп продовжує підтримувати особисті контакти з Путіним після завершення свого президентського терміну, хоча його кампанія це заперечує. Сам Трамп цього тижня заявив: «У Росії ніколи не було президента, якого вони б так поважали».

Нагадаємо, Трамп неодноразово стверджував, що Росія не вторглася б в Україну, якби він був президентом. Крім того, колишній президент США раніше також звинувачував Зеленського в тому, що він не уклав угоду для запобігання війні, заявляючи на передвиборчому заході в Мінт-Гіллі (Північна Кароліна), що «ми продовжуємо передавати мільярди людині, яка відмовляється домовлятися».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *