Естонія не вірить словам Путіна про відсутність наміру нападати

Прапор Естонії. Фото: АР

Уряд Естонії планує продовжити будівництво оборони на кордоні з Росією, не зважаючи на заяву Путіна про ненапад. Про це пише видання Tagesschau.

Голова Міноборони Естонії Ханно Певкур в інтерв’ю зазначив, що зовсім не вірить у слова Путіна про нецікавість до країн Балтії та Польщі. Також він згадав, що за декілька днів до нападу на Україну, диктатор так само заперечував наміри розпочати війну.

За його словами, Естонія не змінить своїх переконань через інтерв’ю Путіна американському журналістові. І після скількох років агресивної політики вірити йому не можна. Естонці підвищують готовність до можливого нападу РФ та посилюють обороноздатність. Він ствердив, що це має робити кожна країна.

Нагадаємо, нещодавно президент Росії говорив з журналістом Карлсоном, де сказав, що не розглядає більше ніяких нападів.  Проте за твердженнями Єврокомісії диктатор лиш повторив брехню та маніпуляції. Тим часом серед іноземних політиків та лідерів НАТО ширяться тези про потребу посилення оборони кожної країни та покращення виготовлення озброєння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *