Медведєв знову погрожує країнам Заходу ядерною війною

Дмитро Медведєв. Фото: aa.com.tr

Дмитро Медведєв, який обіймає посаду заступника очільника ради безпеки Росії, пригрозив ядерною війною Києву, Берліну, Лондону та Вашингтону у випадку повернення РФ на кордони 1991 року. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Медведєв у повідомленні зазначає можливі наслідки у разі програшу Росії у війні проти України. Українців він називає «неонацистами із західними спонсорами» і пише, що після такого розвитку подій розпочнеться потужна громадянська війна та крах Росії.

За його словами, спроби повернути РФ до кордонних меж 91-го призведуть до ядерної тріади та глобальної війни з західними держави з використанням усього потенціалу країни.

«Чи вистачить нам на це духу, якщо на карту поставлять знищення тисячолітньої країни, нашої великої Батьківщини, а принесені народом Росії протягом століть жертви будуть марними? Відповідь очевидна”, – написав Медведєв.

На його думку, варіант української перемоги призведе до розпаду Росії. Медведєв думає, що народ країни-агресорки «не проковтне» такий розподіл.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *