Керівник ГУР Кирило Буданов провів зустріч з послом Японії

Кирило Буданов. Фото: nv.ua

У вівторок, 30 січня, керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов та перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова провели зустріч з послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі. Про це пише пресслужба ГУР.

Стало відомо, що нарада між представниками України та Японії була спрямована на взаємодію в ряді сфер. Серед обговорених питань були не лише стратегічні аспекти партнерства, але й обмін цікавими ідеями. За словами представників Головного управління розвідки, мета зустрічі полягала в пошуку нових шляхів співпраці та спільних ініціатив для руху до створення справедливого світу. Також обговорювалось звільнення усіх територій від російських окупантів.

Японія визначається як один із найбільш послідовних та надійних партнерів України в умовах протистояння російській агресії. Така позиція Токіо підтримується не лише словами, але й конкретними діями. Наприклад, країна надала фінансову допомогу на $37 млн для трастового фонду НАТО. Кошти призначені для систем виявлення безпілотних літальних апаратів в Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *