Українські розвідники дізналися секрети Міноборони Росії

Українська кіберрозвідка провела успішну DDoS-атаку, отримавши доступ до серверів міністерства оборони РФ. Про це повідомили у головному управлінні розвідки Міноборони України.

Тепер українська спецслужба володіє програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке раніше використовувалося російськими військовими.

Українські кіберфахівці також отримали доступ до масиву секретної службової документації Міноборони Росії. Йдеться про накази, звіти, розпорядження, доповіді та інші документи, які циркулювали між більш ніж 2000 структурних одиниць російського силового відомства.

Завдяки отриманим даним, структура ворожого відомства та його ланок буде для українських фахівців як на долоні.

Вивчення отриманої інформації дозволило встановити не лише генералітет. Стали відомі імена очільників структурних підрозділів Міноборони РФ і всіх, хто користувався софтом для електронного документообігу під назвою «бюрократъ».

Серед них — заступник міністра оборони Іванов Тимур Вадимович. Як підкреслили в українській розвідці, роль заступника Шойгу в успішному виконанні кібератаки була важливою.

В управлінні розвідки і надалі обіцяють вживати заходів, спрямованих на паралізування діяльності силових відомств, які ведуть війну проти України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *