Трамп прокоментував, чи дозволить Росії окупувати Україну

Кандидат у президенти США Дональд Трамп назвав війну в Україні жахливою ситуацією і ухилився від відповіді, чи надаватиме їй зброю, якщо переможе на виборах. Про долю України політик висловився в інтерв’ю Fox News.

У відповідь питання, чи надаватиме він Україні зброю, чи дозволить Путіну частково або повністю окупувати Україну, Трамп висловив сподівання, що цього не станеться. Лідер республіканців додав, що до того часу, як він знов почне головувати у Білому домі, ще понад дев’ять місяців. За його словами, це вічність для політики та війни.

Він відзначив, що у Росії потужна армія, яка воює з дуже хоробрими українцями. Тож обом сторонам, на його думку, потрібно шукати компроміс шляхом переговорів.

Суперник Джо Байдена знов наголосив, що війни не сталося, якби при владі у США був сильний президент. За переконанням Трампа, сильний лідер, яким він вважає себе, ніколи б не дозволив Володимиру Путіну розпочати вторгнення.

«Якби я був президентом, всі ці люди жили б, всі ці гарні міста, старовинні тисячолітні куполи, золоті куполи, культуру неможливо замінити. Це жахлива ситуація. Я здебільшого звинувачую в цьому Байдена», – сказав Трамп.

Раніше лідер республіканців, стверджував, що Путін став зосереджувати війська біля з України після того, як він, Дональд Трамп втратив владу. На переконання Трампа, він би зміг закінчити війну в Україні за 24 години, якщо знов стане президентом США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *