Відомий інвестор Максим Кріппа на благодійному аукціоні придбав першу золоту медаль команди з CS

Інвестор Максим Кріппа на благодійному аукціоні придбав першу медаль команди з CS

Максим Кріппа, власник кіберспортивної команди NAVI, придбав першу золоту медаль команди з CS на благодійному аукціоні Tribuna.com. Українські представники кіберспорту активно підтримують українські Збройні сили у цей складний період, здійснюючи пожертви та організовуючи благодійні заходи.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Арсеній «ceh9» Триноженко, колишній гравець NAVI і нинішній кастер української студії Maincast, відіграв особливу роль у проведенні благодійного аукціону разом із іншими кіберспортивними діячами та прихильниками.

Аукціон, організований порталом Tribuna.com, завершився успішно, а медаль «ceh9» з Intel Extreme Masters IV 2010 була продана на eBay за 10 000 доларів. Усі зібрані кошти були передані на підтримку Збройних сил України на Бахмутський напрямок.

Придбання цієї медалі бізнесменом Максимом Кріппою стало важливою подією, оскільки це перша золота нагорода в історії команди з CS:GO на благодійному аукціоні. Кошти, які віддали за лот спрямували на допомогу воїнам на Бахмутському напрямку, де тривають найбільш напружені бої.

Дії Максима Кріппи та інших благодійників допомогли зібрати понад 6 мільйонів гривень на підтримку військових і мирних жителів, що є ілюстративним прикладом того, як спортивні події можуть допомагати людям і сприяти благодійності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *