Буданов розповів, як співіснуватимуть Росія та Україна після війни

Кирило Буданов. Фото: nv.ua

Україна та Росія, які є і будуть сусідами, після завершення цієї війни перебуватимуть у стані перманентного конфлікту. Про це сказав очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв’ю ВВС.

Розвідник впевнений, війна, що вже десять років триває в Україні, завершиться, коли ЗСУ вийдуть на кордони 1991 року. І це можливо навіть при путінському режимі.

Однак ворог остаточно не вгамується, і напруженість на кордонах зберігатиметься. Водночас, за словами Буданова, Україна матиме певний проміжок часу – можливо, великий. Після чого росіяни знов атакуватимуть Україну. Що, на переконання очільника ГУР, абсолютно нормально, бо Росія не приховує своїх намірів знищити Україну.

«Тому цей конфлікт перманентно буде з’являтись, затихати, знову з’являтись і так далі», – сказав Кирило Буданов.

Він відзначив, що українці значну частину своєї історії то миряться, то воюють з росіянами. Так було за часів Московського царства, у Російській імперії та у сучасній Росії. На думку Кирила Буданова немає підстав, щоб ситуація змінилася у майбутньому.

Розвідник також відзначив, що наприкінці травня – на початку червня цього року очікується важкий період для України. На кшталт того, що був на початку широкомасштабного російського вторгнення. Однак, на переконання Кирила Буданова, Армагеддону не станеться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *