Генерала Павлюка звільнили з посади заступника міністра оборони

Олександр Павлюк. Фото: Укрінформ

Сьогодні, 10 лютого, Олександра Павлюка звільнили з Міноборони, де він обіймав місце заступника голови міністерства. Відповідну постанову ухвалив Кабмін. Про це повідомляє Тарас Мельничук у своєму телеграмі, який наразі представник уряду у ВР.

У повідомленні Мельничук зауважив, що звільнення відбулося у зв’язку зі зміною роботи, проте конкретно він не уточнив.

Водночас нардеп Олексій Гончаренко написав, що генерала Павлюка планують призначити очільником Сухопутних військ ЗСУ, яку раніше очолював Олександр Сирський.

Олександра Павлюка призначили на посаду 14 лютого 2023 року, попередньо працював з Сирським, а саме був його заступником. Йому присвоєно звання Героя України. Також він активний учасник звільнення різноманітних населених пунктів на Донеччині та Луганщині.

До слова, у четвер, 8 лютого указом президента України Володимира Зеленського відправлено у відставку Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Пізніше указом на це місце призначив Олександра Сирського. Таке рішення обгрунтував потребою оновлення в підході до керівництва армії. Потім у зверненні ввечері повідомив також про зміну очільника Генштабу, його очолив генерал-майор Анатолій Баргилевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *