Зеленський прокоментував удар РФ по ринку у Донецьку

Президент України Володимир Зеленський. Фото: Офіс президента

У неділю, 21 січня, під обстрілом опинився ринок у Кіровському районі Донецька. У злочині російська влада нахабно звинуватила Україну. На подію відреагував президент Володимир Зеленський. 

Очільник держави зазначив, що ворог має обов’язково відповісти за скоєний терористичний акт. Він запевнив, що РФ не уникне покарання.

Зеленський звернув увагу, що саме РФ розпочала агресію, без якої тисячі людей могли б залишитися в живих. Тому необхідно примусити Москву нести повну та справедливу відповідальність на всіх рівнях. Кожен військовий злочинець має відчути  наслідки на персональному рівні, а сама країна-агресорка має втратити активи та можливості й стати державою, яка найбільше постраждала від своїх дій.

Нагадаємо, вранці 21 січня очільник так званої “ДНР” Денис Пушилін повідомив про атаку на Донецьк. За його словами, загинули 27 мирних жителів. Ще 25 осіб, серед яких двоє підлітків, отримали поранення. 

У Силах оборони таврійського напрямку зазначили, що українські військові не проводили бойову роботу засобами ураження. 

“Суспільне” з посиланням на джерела в Міністерстві оборони України зазначило, що обстріл Донецька – це злочин окупантів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *