Главу Пентагону вдруге госпіталізували з початку року

11 лютого охорона доставила до лікарні 70-річного міністра оборони США Ллойда Остіна. Йому проведуть обстеження через проблеми з сечовим міхуром, повідомляється на сайті відомства.

За словами прес-секретаря Пентагону генерал-майора Пета Райдера, міністра оборони доставили до Національного військово-медичного центру імені Волтера. У медзакладі Ллойду Остіну проведуть «обстеження через симптоми, що вказують на гостру проблему з сечовим міхуром».

Міністр оборони перебуває у відділенні інтенсивної терапії, заявили лікарі Національного військово-медичного центру Волтера Ріда. Медики не змогли сказати, скільки Ллойд Остін перебуватиме під їх наглядом. Водночас запевнили, що «його прогноз щодо раку залишається чудовим». Про стан міністра обіцяють повідомляти якнайшвидше.

До медзакладу глава Пентагону поїхав з несекретними і секретними системами зв’язку, необхідними для виконання своїх обов’язків. Пізніше 70-річний Остін передав обов’язки свого кабінету заступнику міністра оборони Кетлін Хікс, повідомив речник Пентагону Пет Райдер, пише Reuters.

Наприкінці 2023 року Ллойда Остіна вже шпиталізували до Національного військово-медичного центру в Мериленді. У нього діагностували рак простати і зробили операцію. Після цього його відправили додому.

1 січня міністра знову госпіталізували через ускладнення – інфекцію сечових шляхів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *