Маск виступив проти допомоги Україні: каже, що Путін не програє війну

Американський мільярдер Ілон Маск заявив сенаторам-республіканцям, що Путін “нізащо на світі” не програє війну і запропонував не надавати Україні допомогу. Такі заяви він зробив на форумі X Spaces, який є частиною його соціальної медіаплатформи X, повідомляє Bloomberg.

За словами мільярдера, “немає жодного шансу”, що Володимир Путін може програти війну в Україні. Так Ілон Маск висловився, коментуючи ситуацію про отримання російськими окупантами терміналів компанії Starlink, що належить Маску.

У дискусії взяли участь противники законопроекту Сенату, яким передбачено виділення Україні 61 млрд доларів військової допомоги. Як залишити українців без життєво важливої підтримки, розмірковували Вівек Рамасвамі, екс кандидат у президенти від республіканців, Девід Сакс, співзасновник Craft Ventures LLC. До дискусії також доєдналися сенатори Джей Ді Венс, Рон Джонсон, Майк Лі.

Республіканець Рон Джонсон також впевнений у перемозі російського диктатора. Ті, хто вірять в перемогу Україну, за словами американського парламентаря, живуть у світі ілюзій.
Сенатор Джей Ді Венс, розмірковуючи про подальшу долю законопроєкту про допомогу Україні висловився так:

«Ми повинні вбити цю штуку».

Ілон Маск погодився, що ці витрати не допомагають Україні. Також додав, що російський президент має йти до кінця у цій війні, інакше, за словами мільярдера, Путіна вб’ють.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *