Ллойда Остіна виписали з лікарні – він братиме участь у «Рамштайні»

70-річний міністр оборони США Ллойд Остін відновив роботу після лікування у Національному військово-медичному центрі імені Волтера Ріда. Проблему з сечовим міхуром, через яку главу Пентагона госпіталізували, було успішно усунено, повідомляється на сайті відомства.

Згідно з повідомленням, міністр одужав та 13 лютого був виписаний з госпіталю. О17:00 того ж дня Ллойд Остін відновив свою роботу в повному обсязі.

«За порадою лікарів, міністр Остін буде відновлюватись і виконувати свої обов’язки віддалено з дому протягом певного періоду, перш ніж повернеться до роботи в Пентагоні наприкінці цього тижня. Він має повний доступ до несекретних і секретних систем зв’язку, необхідних для виконання своїх обов’язків.», – повідомили у міноборони США.

Очікується, що міністр братиме участь у 19-ій зустрічі формату «Рамштайн», яка має відбутися сьогодні, 14 лютого. За інформацією глави місії України при НАТО Наталії Галібаренко, під час зустрічі буде заслухано доклад про передачу літаків F-16 українським військовим.

Нагадаємо, 11 лютого 2024 року Ллойда Остіна доставили до лікарні через проблеми з сечовим міхуром. Як встановили лікарі, вказана проблема не пов’язана з раніше виявленим у міністра онкозахворюванням.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *