Лукашенко очікує на провокацію в Польщі з боку західних спецслужб

Американські та польські спецслужби готують провокацію і планують перекласти відповідальність за неї на Росію та Білорусь. Таку думку висловив білоруський диктатор Олександр Лукашенко, пише Белта.

За інформацією видання, здобуту розвідкою інформацію Олександр Лукашенко оприлюднив на нараді з керівниками державних органів, які відповідають за національну безпеку Білорусі.

Лукашенко зазначив, що білоруська сторона по можливості ділилася даними про екстремістські акції «із залученням бойовиків з України Польщі та Литви» і зараз не відступатиме від цього правила.

«Дослівно цитую (це вже для поляків важливо): «польська та американська розвідки готують великомасштабну провокацію проти цивільного населення Польщі, в якій звинуватять Росію і Білорусь», – сказав Олександр Лукашенко.

Він також звинуватив Польщу у спробі завербувати білоруських високопосадовців. На його думку, Варшаві потрібні нові, лояльні до Заходу білоруські діячі. Бо вона хоче «замінити наших «тихушек» і «лахушек» на більш ефективних.

Лукашенко попередив, що «вербувальники» використовуватимуть будь-які заходи, щоб досягти своєї мети. Починаючи від «простих хабарів і вимагань до загроз життю і здоров’ю».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *