У Трампа відповіли на запрошення Зеленського відвідати Україну

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Візит до України не входить у нинішні плани кандидата в президенти США Дональда Трампа, адже він ще не вступив на посаду. Так у штабі Республіканської партії відповіли на оприлюднене президентом Володимиром Зеленським запрошення Трампу відвідати Україну, пише Reuters.

У відповіді штабу йдеться, що жодних контактів між їх лідером та чинним главою української держави не було

Також наголошується, що Дональд Трамп публічно заявляв про недоречність его візиту до України, «оскільки він не є головнокомандувачем».

Однак, як зауважує Reuters, кандидати в президенти США часто здійснюють закордонні візити. Таким чином вони «полірують свій зовнішньополітичний авторитет»

Видання нагадує, що Дональд Трамп під час попередніх передвиборчих перегонів у 2016 році зустрічався у Мексиці з главою цієї держави Енріке Пенья Ньєто.

Також відзначається, що 77-річний лідер республіканців є давнім шанувальником російського диктатора Володимира Путіна. Дональд Трамп підтримує надання допомоги у кредит. Також він заявляв, що може за добу закінчити розв’язану Росією війну проти України.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський запросив Дональда Трампа до України, щоб вислухати його ідеї відносно встановлення миру в України. Якщо ініціативи лідера республіканців обмежуються офіційною передачею Москві українського Криму та Донбасу, то за словами Зеленського, такі ідеї є дуже примітивними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *