Ситуація не “патова”: у Зеленського пояснили інформацію в ЗМІ

Речник президента України Сергій Никифоров. Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський оцінив результати літнього контрнаступу через сучасний погляд. ЗМІ трактували його опис ситуації на фронті як “патову”. Однак речник глави держави Сергій Никифоров каже, що таке трактування слів некоректне.

Про це йдеться у його дописі у Facebook.

Нещодавно Зеленський дав інтерв’ю італійському каналу RAI. У розмові з журналістами було порушено чимало актуальних для України питань. Серед них і ситуація на фронті. 

Зі слів президента, морська частина контрнаступальної операції принесла свої плоди: вдалось відтіснити російські кораблі. Таким чином Україна отримала незалежний від держави-терориста “зерновий коридор”. 

Водночас глава держави зауважив, що на суходолі українська сторона переживає “стагнацію” через відсутність вчасних поставок амуніції для захисників. Також Зеленський підкреслив, що ЗСУ боряться з однією з найчисельніших армій в світі, а не з терористичним угрупуванням.

Деякі ЗМІ трактували слова президента про ситуацію на фронті як безвихідну. І врешті Сергій Никифоров звернув увагу на непорозуміння і наголосив, що жодної “патовості” немає і йшлося лишень про застій на півдні країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *