Кулеба заявив, що зміна високопосадовців не вплине підтримку Заходу

Дмитро Кулеба. Фото: Getty Images

Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ України сказав, що очікуване «перезавантаження» у владі ніяк не змінить відносини із Заходом. Про це він заявив на пресконференції.

На спільному з головою португальського МЗС брифінгу Кулеба зазначив, що переконаний у стійкості відносин з партнерами і що будь-які зміни в уряді не вплинуть на підтримку Заходу. Також він наголосив, що президент України Володимир Зеленський має достатньо повноважень на звільнення різних посадовців, зокрема й головнокомандувача Залужного, якщо вбачає у цьому потребу.

На його думку, такі зміни не стануть ознакою внутрішнього розколу у боротьбі проти Росії. Адже дискусії про тактику ведення бою ведуться постійно, але це не заважає досягати поставленої цілі – розгрому РФ та перемозі України.

Нагадаємо, що протягом останнього тижня виникали чутки про відставку керівника армії Валерія Залужного. Пізніше видання The Washington Post писало про інформування Білого дому про відповідне рішення. Згодом Зеленський в інтерв’ю підкреслив, що наразі розглядає «перезавантаження» влади, яке стосуватиметься не лише військової сфери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *