Bild: Німецькі генерали відвідали Київ на запрошення Залужного

Генерали Бундесверу. Фото: Bernd von Jutrczenka/dpa

Генерали Бундесверу таємно приїздили до Києва у четвер, 8 лютого, у день відставки Залужного на його запрошення. Про це повідомляє видання Bild.

Генералів Карстен Броєр та Крістіан Фройдін помітили в київському готелі. Видання повідомляє, що метою візиту був обмін думками з колегами.

У той час Міноборони Німеччини підтвердило поїзд військових до Києва. Там зазначили, що генеральний інспектор Броєр перебуває в Україні у супроводі генерал-майора Фройдінга та інших.

Представник німецького міністерства повідомив, що посадовці прибули на запрошення колишнього головнокомандувача Залужного, якого Володимир Зеленський відправив у відставку 8 лютого, у четвер.

На переговорах поділилися думками щодо оборонних потреб та викликів у майбутньому, зазначили у Міноборони Німеччини. Видання прогнозує, що візит генералів покращить угоду про безпекове партнерство між Німеччиною та Україною.

До слова, голова Міноборони України Рустем Умєров представив нового Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського партнерам у Німеччині та Франції.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *