Російський пропагандист погрожує ударом у відповідь на збиття Іл-76

Дмитро Кисельов. Фото: ТАСС

Дмитро Кисельов, відомий російський пропагандист, пригрозив ударом по Польщі за збиття літака Іл-76. Про це він заявив в ефірі російських новин, шматок яких завірусився в інтернеті.

На думку Кисельова, у падінні військово-транспортного літака Іл-76 під Бєлгородом винні США. За його словами, експертиза встановила, що збиття відбулося американською системою Patriot, яка перебувала на території України.

Також він наголосив, що нібито американці здійснюють пуски ракет, оскільки одна з них коштує щонайменше 3 млн доларів. І взагалі потрібно нести відповідальність за дії та наслідки, оскільки все й надалі сходитиме з рук. Він підкреслив, що залишилися лише військово-технічні методи, тоді ціллю РФ стане аеропорт у Жешуві у Польщі.

“У США чомусь вважають, що швидко проходячи з одного вікна Овертона в інше і провокуючи Росію все більше, їм це й надалі сходитиме з рук. Але де тоді зупинитись? Який механізм гальмування?”, – зауважив він.

Нагадаємо, що 24 січня під Бєлгородом впав літак Іл-76, на якому ймовірно перебували українські військовополонені, проте за іншими даними там могли перевозити не лише людей, а й боєприпаси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *