MK Foundation передав військовим автівки Volkswagen T5

Бійці Державної прикордонної служби 1 березня отримали 50 нових машин від благодійного фонду MK Foundation. Ці транспортні засоби використовуватимуться захисниками, які перебувають в зоні фронту.

Відповідна новина зʼявилася на сайті MK Foundation.

Заступник начальника Шостого прикордонного Волинського загону з озброєння і техніки полковник Роман Косьміна так відреагував на цю допомогу:

«Хочу подякувати MK Foundation за активну допомогу саме автомобілями Volkswagen T5, які активно використовуються в зоні бойових дій. Вони негабаритні, маневрені і менш помітні для ворога”.

Військовий наголосив, що ці автівки універсальні, адже підходять і для перевезення вантажів, і для евакуації поранених.

Прикордонники вже не вперше отримують допомогу від MK Foundation. За весь час більш ніж 160 машин було надано різним підрозділам. Зокрема, йдеться про Перший, Третій, Четвертий та Одинадцятий загони.

Відомо, що MK Foundation (засновник фонду – Максим Кріппа), а також компанії-партнери NAVI, Maincast та розробники гри S.T.A.L.K.E.R. вже передали українським військовим понад тисячу автівок.

Фонд має на меті збереження якомога більшої кількості життів в Україні, задля чого:

  • збільшує мобільність підрозділів ЗСУ, силовиків, медиків і рятувальників;
  • займається автоматизацією процесів за допомогою новітніх технологій;
  • використовує досвід міжнародної спільноти.

Організація забезпечує цільову допомогу в сферах оснащення технікою та гуманітарного розмінування.

Нагадаємо, напередодні фонд MK Foundation, а також компанії-партнери NAVI, Maincast та розробники гри S.T.A.L.K.E.R. придбали тисячну автівку для Сил оборони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *