Адмірал НАТО розповів, що лякає Путіна більше, ніж зброя

Причиною російської збройної агресії стали не придумані Кремлем загрози з боку України та НАТО, а страхи диктатора Володимира Путіна. Про це на Київському Безпековому Форумі заявив голова Військового комітету НАТО, адмірал Роб Бауер.

За його словами, Росія розпочала війну, бо «Путін боїться чогось набагато потужнішого, ніж будь-яка фізична зброя на землі». Головний страх Володимира Путіна – це демократія.

Адмірал впевнений, що в Росії існує лише право сили. Тому українці, які прагнуть жити в демократичній, цивілізованій країни, страшенно налякали російського диктатора. Росіяни, дивлячись, що українці вибороли собі широкі демократичні права, могли б забажати того ж самого. Однак Путін в жодному випадку не міг допустити цього.

«Ось, про що ця війна насправді», – наголосив Роб Бауер.

Росія, за його словами, у цій війні демонструє лише слабкість. Жодних заявлених цілей Путін не досяг. Натомість до російських міст та сіл йдуть труни з загиблими солдатами. І цей потік не здатна приховати, або якось пояснити жодна пропаганда.

«Російські війська гадки не мають, за що воюють. А ви знаєте, за що воюєте. Ви боретеся за саму цивілізацію», – підкреслив адмірал.

Він додав, що наразі у війні, яка вирішує долю цивілізованого світу настав вирішальний момент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *