«Найтупіша річ», – Такер Карлсон про денаціфікацію України від Путіна

Спроба Володимира Путіна виправдати агресію проти України боротьбою з нацизмом здалася дуже тупою американському журналісту Такеру Карлсону, який брав інтерв’ю у російського диктатора. Своїми враженнями американець поділився у подкасті Лекса Фрідмана.

Такер Карлсон не приховує, що найбільше йому не сподобалася та частина інтерв’ю, де йшлося про нацизм в Україні.

За словами журналіста, у нього склалося враження, що Путін вірить у те, що говорить. Очільник Кремля впевнений, що в Україні суцільне засилля неонацистів. Тому Україна має пройти очищення, тобто «денаціфікацію». Проте аргументи Путіна не переконали американця.

«Це найтупіша річ, яку я коли-небудь чув. Я так і не зрозумів, що таке денацифікація», – сказав Такер Карлсон.

На його думку, термін «нацизм» історично пов’язаний з німецьким народом. Зараз, у 2024 році, не існує нацистських рухів, впевнений журналіст. Тому називати українців нацистами щонайменше інфантильно.

Загалом інтерв’ю російського диктатора Володимира Путіна тривало понад дві години. Приблизно півгодини очільник Кремля розповідав свою версію історії України.

Анонсуючи інтерв’ю з Путіним, Карлсон пояснював, що приїде спілкуватися з ним до Москви, оскільки раніше ніхто з західних журналістів не питав президента РФ про причини вторгнення в Україну.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *