Наєв заявив, що дізнався про звільнення зі ЗМІ

Сергій Наєв. Фото: телеграм

Сергій Наєв, який раніше очолював Об’єднані сили ЗСУ, повідомив, що не знав про власне звільнення. Про це він пише в телеграм-каналі.

У неділю, 11 лютого, президент Володимир Зеленський прийняв декілька кадрових рішень, зокрема заміну командувачів низки структур ЗСУ. Серед них Об’єднані сили, Сухопутні війська, Десантно-штурмові війська та Сили територіальної оборони.

Сергій Наєв перебував на посаді керівника Об’єднаних сил ЗСУ з 2020 року. У дописі він зазначив, що почув про звільнення з новин засобів масової інформації. На місце Наєва відповідним указом, оприлюдненим на сайті голови держави, призначено Юрія Содоля.

У своєму повідомленні Сергій Наєв подякував усім за довіру та злагоджену роботу. Також зауважив про героїчні вчинки захисників та захисниць, які щоденно боронять державу.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого, президент Зеленський повідомив про відставку головнокомандувач ЗСУ Залужного. Натомість посаду зайняв Олександр Сирський. Також замінили очільника Генштабу, ним став Анатолій Баргилевич. Сьогодні ж оприлюднили низку указі про інші зміни в керівництві. Такі оновлення Зеленський обгунтував потребою вдосконалення армії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *